sponsor

2 Ocak 2014 Perşembe

Teen Wolf Yeni Sezonu 3B Fanları için yapılan müzik

Teen Wolf Yeni Sezonu 3B Fanları için yapılan müzik, Teen Wolf Yeni Sezonu 3B Fanları için yapılan müzik nedir, Teen Wolf sezon 3B'ın son bağlantıyı müzik sağlamak için onların hayranları görünüyor!

Teen Wolf sezon 3B'de karavanda özellikli şarkı "Your Mind Lose" Julia Jones, gösteri esinlenerek çok daha fazla şarkı yazmıştır kurtadam drama bir fan geliyor. Şimdi römork bir göz atın!
The Teen Wolf production fan katılımını teşvik ederek uzun bir geçmişi vardır, ama bu bir fan müzikgösterisi teşvik yardımcı olmak için kullanılır olmuşturilk kez. Tam şarkı dinlemek ya da Jones desteklemek için satın almak , onu Bandcamp sayfasını ziyaret edebilirsiniz .Şarkıdan birkaç lyrics :
Can you feel it, they’re slowly closing in
your best and brightest moments, corrupted by your sins
Oh it grips you, and doesn’t let you go
like a modern tragic play, you put on quite a show

It will blind you and take away control
Since you left the ice no you haven’t been whole
Wake up, Wake up
leave it all behind
Wake up, Wake up
don’t lose your mind, don’t lose your mind
Keep on running till you’ll find what you’re looking for
But trust me child, you haven’t seen half of it yet


Jones mükemmel bu sezon tonunu zorlamaktadır gibi güzel ve yürek, öyle görünüyor. O sadece uzun bir kaç saniye olabilir, ama Stiles 'uğursuz diyalog üstünden yerleştirilen unutulmaz müzik kesinlikle onların koltuk kenarında seyirciler bırakır.

Bu teaser biz de aynı gizemli güdük aşağı döşeme olabilir, bir sınıf ve bir dayak Scott yerden geliyor Nemeton yeni, daha geniş bir çekim bakın. Buna ek olarak, biz Hikâyesini bu yıl oldukça gizemli görünüyor Derek yeni bir görünüm yanı sıra, Stiles 'oda gibi görünen bir hafif aralık kapı bir görüntü olsun.


Forum Sitesi & Teen Wolf Dizisi izle 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet