sponsor

4 Ocak 2014 Cumartesi

Teen Wolf Yeni Sezonda Scott Kontrolü Kaybediyor!

Teen Wolf Yeni Sezonda Scott Kontrolü Kaybediyor!, Teen Wolf, Teen Wolf dizisi izle, Scott Mcall, " Çapalar , " Biz Scott okulun ortasında onun güçlerin kontrolü kaybetme görmek başlıklı Teen Wolf sezon 3 , bölüm 13 , yeni bir klip .

Yılbaşı kutlamaları sırasında MTV galası için  aşağıdaki videoyu izleyin .
Video Scott oynar ve hızlı bir şekilde sorunun kalbine araştırır Tyler Posey , tarafından tanıtıldı .

Scott , öyle görünüyor ki , doğru Beacon Hills ' koridor ortasında değiştirmeye başlıyor . Gözleri parlamaya başlar ve Stiles kontrol altında tutmak için ona yalvarır . Ancak ,genç kurt olamaz gibi görünüyor , ve Kira karışık bir mesafeden görünüyor iken Stiles boş bir sınıfa onun en iyi arkadaşı olur.

O ne olacak ne olduğunu bilmiyor çünküsınıfta , Scott ondan almak için Stiles uyarıyor . Değişikliği defetmek için , Scott , ilan, kendi pençeleri ile ellerini deler " Acı insan yapar. "

Onun arkadaşı bakar gibi " Scott , bu sadece bizim kafamızda değil , " Stiles diyor . " Bu gerçek. "

Onlar ebeveynlerininyerini aldı veNemeton kendilerini feda zaman Teen Wolf kış sezonunda, kahramanlarımızsezon ortası finalisonuçları ile ilgili olacak . Onlar tabii ki , hayatta , amamaliyeti büyük olacak , ve kalplerinin etrafında bir karanlık olarak hayatlarınıngeri kalanı için onlarla sopa olacak .

Teen Wolf Dizisi izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet