sponsor

9 Ocak 2014 Perşembe

Teen Wolf sezon 3 bölüm 13 özeti aklımızı kaybetmek

Teen Wolf sezon 3 bölüm 13 özeti aklımızı kaybetmek, Teen Wolf sezon 3 bölüm 13 özeti izle, Teen Wolf sezon 3 bölüm 13 özeti hakkında Teen Wolf sezon 3 , bölüm 13 , " Çapalar , " sadece bitmiş. Bizim özetleyelim okuyun ve diğer hayranları ile bölüm tartışın !" Çapalar , " başlıklı Teen Wolf sezon 3 , bölüm 13 , defalarca Biz Beacon Hills Lisesi'nde bize toprakları rüyasında , atılıyor konum " içeri almayın bunları " mırıldanarak , şeklinde bir kabus şeklinde yatakta Stiles ile başlar . Nemeton Stilese dokunmaya çalışıyor çünkü bunlar stiles'e canlıymış gibi geliyor .Stiles uyandığı gibi her Stydia gönderenin sonra kalp ritmi atlar ve Lydia yatakta onun yanında olduğunu biliyoruz . Stiles o rüya içinde bir rüya olduğunu ona açıklar ve sonra o neden orada olduğunu sormak için duraklar . O, "onlar"tek sorun içeri alabilirsiniz Dışarı yürüyor , o bir kez daha Nemeton üzerine geliyor olmasıdır endişeli onun kapısını kapatmaya yataktan alır .
Yine, bu sadece bir rüyaydı .Okulda ertesi gün , Stiles uyku felci geçirir ve onun kabusları hakkında onunla, Scott konuşuyor. " Bana en çok korkutan ne biliyor musun? " Stiles sorar . " Ben . Bu gerçek bile emin değilim " Ve o an , Stiles nihayet gerçek dünyada , çığlık atarak uyanır .Bu Teen Wolf , ya da Başlangıç ​​mı ! ?Ertesi sabah o Isaac duvara atılan alır Allison , onun duygularını hakkında Isaac ile gergin bir konuşma var hemen önce Scott onun güçlerin bazı zorluk yaşıyor bakın .Onların ilişkisi ... karmaşıktır.Allison okula giderken yapılmış bir halüsinasyon kendini bulur . O teyzesinin adını taşıyan bir soğuk odasının içine baktığında , Kate yol yukarı odası yapar ve biz bir ay boyunca kabuslar goruyoruz eminiz.Scott Stiles , ve Allison Lydia , onun bir parçası için , o artıkdeli biri değil kiaslında büyük zevk alır iken onların gün boyunca mücadele devam ediyor.Babasıyla , Beacon Hillsyeni tarih öğretmeni tarafından utanç verici bir giriş alır gibi biz de Kira bizim ilk belirti olsun.

Scott koridor ortasında değişmeye başlar ve Stiles boş bir sınıfta onu acele gerekir . Scottdeğişikliğini durdurmak için bir yol bulur ve Stiles değil, tüm bu kafalarında olduğunu anlar - aslında onlar oluyor .Şerif Stilinski Bu arada , o biraz daha aydınlanmış muhtemelen o zamanlarda gerçekleşenbazı koşulların için olduğunu şimdi bazı eski dosyalar ile çalışıyor.Sekiz yıl önce , Papa Stilinski eşi ve iki kızı bir araba kazasında öldürüldü bir adam söylemek zorunda kaldım . Genç kızı Malia , görünüşte çakallar tarafındanenkazdan sürüklenen ve asla bulunamadı . Kaza bir dolunay meydana beri ,Şerif kurtadam ilgisi olabileceğini düşünüyor .Grup onlarla oluyor ne olabilir anlatılır gibi , Kira üzerine yürür ve muhtemel bir açıklama sunuyor . Bu devlet arasında bir in için bir Tibet kelime , yaşam ve ölüm arasında kalmış bir şeydir , diyor , Bardo denir . Halüsinasyonlar ve hatta tanrılar tarafından ziyaret ediliyor dahil Bardo çeşitli aşamaları vardır . Ve Bardoson aşaması ölümdür.Tabii ki öyle .Deaton : genelliklebazı yanıtları için güvenebilirsinizbir kişi üzerinde Scott ve Stiles kafa . O kendi bilinçaltı onlarla iletişim kurmaya çalışıyor , ve hatta o halüsinasyon zaman Stiles gördümişaret dilini çevirir olduğunu açıklar . Ifadeanlamı ? " Bir kapı bir kapı " , Ve o ( " aralık " ) bir kavanoz ne zamancevap , Scott işaret ettiği gibi , olduğunu.Yani Scott and Co delilik onların olağan düzeyi ile uğraşmak zorunda değil, ama onlar da kendi zihnine bir kapı şimdi açılmış olması ile uğraşmak zorunda . Tam olarak ne zaman onların ödev halletmek gerekiyor ?

Çocuklar Deaton ayrılıyor gibi , Papa Stilinski Malia cesedini bulmak için yardım Scott isteyecek kadar gösterir . Yani,kaza hakkındaşerif görüşmeler Malia babası gibi , Stiles ve Scottkızın kokusu üzerinde kilit almak için denemek için üst katta gizlice , ama Scott kokusu tümaile pet. Şerif Sayın Tate eski anıları getirme konusunda oldukça kötü hissediyor veGerçek ortaya çıktığında o : Scott'ın babası durumlarda çözmek için onun yeteneğini gözden çünkü O, tüm bu yapıyor , ve bu onu kovulmuş olabilir .Scott, neredeyse babası önünde dönüştüren o kadar öfkeli , ama annesi tam zamanındaodadan onu çeker . Scott sorun Allison onun çapa çünküdönüşüm durdurma vardır , ve o artık Allison vardır . " Sonra kendi çapa olacak , " diyor .Scottgeceninortasında Stiles'ın evine koşar , ve bunlardaniki kendi Malia cesedini bulmak planlıyoruz. Başkasının sezon 1 flashback oluyor ?Allison hala net Scott hakkında düşünme ve nasıl o tüm bu konuda hissedebilirsiniz olsa İshak ve Allison , oldukça buharlı sahne sırasında yatakta beraberiz . Biz Kate hiçbir yerde açılır ve İshak'ı öldürür gibi bu , bir rüya olduğunu fark o zaman .Stiles ve Scott , sekiz yıl önceenkaz takılmaları , ve onlar hızlı bir şekildeormanda yalnız değiliz biliyoruz . Scott çakal kovaladığı , ve o kadar yakalar, o aslında Malia olduğunu anlar . Ve gözleri mavi !Son sahnesinde , biz Derek ve Peter işkence alıyorum , bir çite kadar bağlı görüyorum. Biz onların saldırganın görmeksadece bakış bir bıçak tutan bir adamın elinin olduğunu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet