sponsor

3 Ocak 2014 Cuma

Teen Wolf dizisi Yeni sezon 3B Başlığı

Forum Sitesi Teen Wolf dizisi Yeni sezon 3B Başlığı, Teen wolf dizisi izle, Teen wolf 3.sezon izle Teen Wolf için dizisi ana başlığı önümüzdeki 6 Ocak tarihinde sezon 3B galası yenilenmiştir.
Yeni Başlık dizisi , sezon 3 geçen yaz yayınladığı ilk gördüğümüzbirine güçlü bir benzerlik taşımaktadır . Fark şimdi her şey muhtemelen Alpha olarak Scott'ın yeni statüsüne referans , bir kırmızı tonu biraz olmasıdır . Ayrıca kesinliklekredisinden çok daha ürkütücü ve karanlık bir havası verir .

İlk sezon olsun diğer yeni çekim olsun biz sezon 3B fragmanda gördüm aynı maske ve klibin çok sonunda bazı yıldırım içerir . Bu yıldırım 3A başlık sırayla görünür Nemeton yerini alır , bu yüzden yıldırım veya elektrik , bu yıl büyük bir rol oynayacak merak var .

Daha önce bugün , biz " Çapalar . " İçinde başlıklı başka birsezonun 3 klibi , bölüm 13 prömiyeri , var , Scott sağ Beacon Hills Lisesi'nin koridorlarıortasında onun güçlerin kontrolü kaybetmeye başladı . De ,klibinsonunda , Stiles her şey kafalarında olduğunu ilan edildi , ama oldukça kesinlikle gerçek hayatta onlara oluyor .

Onlar ebeveynlerininyerini aldı veNemeton kendilerini feda zaman Teen Wolf kış sezonunda, kahramanlarımızsezon ortası finalisonuçları ile ilgili olacak . Onlar tabii ki , hayatta , amamaliyeti büyük olacak , ve kalplerinin etrafında bir karanlık olarak hayatlarınıngeri kalanı için onlarla sopa olacak .

Eğer MTV'de 10:00 ET 6 Ocak tarihindeprömiyeri bekliyor gibi, tümyeni bu sezon görüşürüz yüzler , hem de sezon 3ilk yarısında ne kadar ve ne biz bizim rehber kontrol ediniz ikinci yarısında aşağı gitmek için bekleyebilirsiniz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet